OHJEET

Huom! Ohjeet päivitetään lopulliseen muotoonsa pari päivää ennen tapahtumaa.

KOULUVIESTIKARNEVAALI 2024

Kilpailupaikka: Helsingin Olympiastadion.

Kilpailupäivä: keskiviikko 15.5.2024 kello 10 – 16

1 YLEISOHJEET

Liikenne ja kulkuyhteydet

Olympiastadionille pääsee sujuvasti sekä busseilla että raitiovaunuilla. Omien autojen pysäköinti tapahtuu Helsingin kaupungin osoittamille pysäköintipaikoille.

Bussien paikoitus tapahtuu välittömästi Olympiastadionin eteläpuolella sijaitsevalla parkkipaikalla eli Olympiastadionin aukiolla.

Sisäänkäynti

Sisäänkäynti Olympiastadionille riippuu siitä, kuinka pian joukkueen suoritus on:

1) Jos joukkueella ei ole kiire, kuljetaan kohti Olympiastadionin tornia ja käännytään juuri ennen sitä oikealle portaita pitkin ylös ja saman tien vasemmalle raput ylös A-katsomon takana olevaan leveään käytävään (A-galleriaan), josta pääsee A-katsomoon ottamaan omat paikat.

2) Jos joukkueella on kiire Calling-alueelle, kannattaa tulla suoraan Pelaaja-aulan kautta (Olympiastadionin tornin ohi kohti Urheilumuseo Tahtoa, ovi merkitty selkeästi)

Opettajat käyvät hakemassa oman koulunsa infopaketin kisakansliasta, joka sijaitsee Pelaaja-aulassa. Kisakanslia sijaitsee Pelaaja-aulan radan puoleisessa osassa.

Oman suorituksen lähestyessä siirrytään A-katsomosta rappuja pitkin alas Pelaaja-aulaan ja siitä alas rappusia pitkin pukuhuoneisiin. Kun oma suoritus on ohi, palataan välittömästi opettajan johdolla katsomoon.

Pukuhuoneet

Pukuhuoneisiin kuljetaan ns. Pelaaja-aulan kautta. Heti aulaan saavuttaessa käännytään portaat alas oikealle ja alemmasta kerroksesta löytyvät pukuhuoneet erikseen tytöille ja pojille, käytössä on myös suihkutilat.

Pukuhuoneissa omien varusteiden säilytys on omalla vastuulla. Arvoesineitä (kuten puhelimia, lompakkoja ym.) ei kannata jättää pukuhuoneisiin, vaan ottaa mukaan tai laittaa lukollisiin kaappeihin.

Verryttely

Kilpailijat voivat verrytellä stadionin välittömässä läheisyydessä ulkona.

Kenttäalue on tarkoitettu vain kilpailijoille ja toimitsijoille. Huoltajien paikka on katsomossa. Näin varmistamme sujuvan ja turvallisen kilpailun kulun.

Koulujen yhteyshenkilöt

Kouluilla ja kullakin joukkueella tulee olla nimetty yhteyshenkilö, joka huolehtii materiaalin ja kilpailunumerojen hakemisesta kisakansliasta ja jakamisesta joukkueensa kilpailijoille. Mikäli yhteyshenkilö on muuttunut ilmoittautumisen yhteydessä annetusta, tulee uusi yhteyshenkilö ilmoittaa kilpailukanslialle varmistuksen yhteydessä.

Tulostaulut

Kilpailuja koskevaa tietoa saa kisakansliasta, joka sijaitsee Pelaaja-aulassa radan puoleisessa päässä (kts. lisää alempana kohdasta Kilpailukanslia). Lisäksi tietoa tapahtuman etenemisestä löytyy alueella olevilta infotauluilta sekä Olympiastadionin tulostauluilta. Myös kuuluttajien kertomaa ohjeistusta kannattaa seurata.

Avajaismarssi Olympialais-teemalla

Kaikkien koulujen toivotaan osallistuvan avajaismarssiin. Ryhmän suositeltu koko on noin 10-20 osallistujaa/koulu.

Kokoontuminen avajaismarssiin tapahtuu klo 9.45 juoksuradan takasuoralla. Radalle voi kulkea kisakanslian vierestä sekä sisällä olevan juoksuradan ovista. Takasuoralta ensimmäiset lähtevät marssimaan 200 metrin lähtöpaikalta johdetusti jonossa etusuoralle. Kun kaikki joukkueet ovat etusuoralla, joukkueet pysähtyvät kuuntelemaan avajaistapahtumaa.

Olympialais-tunnelmaa haetaan sillä, että kukin koulu valitsee haluamansa maan, valmistaa/hankkii ko. maan lipun, valitsee vaatetukseensa ja muuhun rekvisiittaan tämän maan värejä. Eikä haittaa yhtään, vaikka joku muukin sattuisi valitsemaan saman maan.

Tapahtumassa on paikalla myös Olympiasoihtu, joka sytytetään avajaisia varten! Myöhemmin osallistujat voivat kuvauttaa itsensä sammutettu soihtu kädessään!

Nyt vaan kaikki ideoimaan!

Huutosakkikilpailu

Huutosakkikilpailussa kannustetaan kilpailutapahtumien aikana omaa koulua. Yksi huutosakki koostuu maksimissaan noin 30 oppilaasta. Huutosakkikisaan ilmoittaudutaan etukäteen lähettämällä meilillä huutosakin kokoonpano ja vastuuopettajan nimi sekä puhelinnumero osoitteeseen toimisto@kouluviestikarnevaali.fi

Myös Huutosakit voivat halutessaan edustaa sitä samaa maata, jonka niiden oma koulu on valinnut avajaismarssiin, ja keksiä huutoja ja lauluja tämän maan kielellä.

Kannatuslaulujen tarkoituksena on luoda positiivista ja iloista yhteenkuuluvuuden tunnetta. Parhaimmillaan kannustuslaulut luovat yhteisen siteen huutosakin ja juoksijoiden välille. Huutosakkikilpailun perimmäisenä tarkoituksena ei kuitenkaan ole arvostelu, vaan yhteishengen luominen ja kaikkien osallistujien osallistaminen tapahtumaan :)

Huutosakkikilpailun tuomarit toki arvostelevat huutosakkeja ennalta määritetyin kriteerein, joiden perusteella parhaat kannustusjoukot palkitaan. Pukeutuminen, koreografiat, rekvisiitta, käyttäytyminen sekä kannustuslaulut melodioineen ja sanoituksineen ovat tärkeimpiä arvostelukriteereitä huutosakkikilpailussa.

Hyvässä kannustuslaulussa on rytmi ja yksinkertainen, selkeä melodia. Huutosakin esityksessä myös sanoituksella on tärkeä rooli ja sen tulisi tuoda esille huutosakin edustamaa koulua ja kannustaa sitä. Sanoitukset eivät saa loukata hyviä tapoja tai muita joukkueita ja kouluja. Pisteitä saa myös siitä, jos kannustushuutoja esitetään välillä myös koululle valitun maan kielellä.

Jury seuraa kilpailua ja valitsee kolme parasta ryhmää em. kriteerien ja kannustushengen perusteella. Etukäteen voidaan ilmoittaa, mihin aikaan tuomaristo kiertää kenttää arvostelemassa huutosakkeja. Vinkkejä Huutosakkikisaan osallistujille löytyy sivustomme yläpalkista kohdasta Huutosakkikisa.

Ruokailu

Ruokailunsa etukäteen ilmoittautumisen yhteydessä ilmoittautumisjärjestelmässä (kohta Ruokapassien määrä 15.5.) tilanneille on tarjolla lounasta pääkatsomon alapuolella olevassa ravintolatilassa nimeltään 1940. Paikka on Pelaaja-aulan välittömässä läheisyydessä ja on merkitty kyltein. Ruokailua varten tarvitaan ruokailulipuke, jollainen löytyy jokaiselle tilaajalle koulujen kirjekuorista.

Ruokailun hinta on 8,50€/hlö – koululle lähetetään lasku ruokailuista tapahtuman jälkeen annettuun laskutusosoitteeseen.

Menu
Raastesalaattia M,G,Veg
Leipää, näkkileipää ja margariinia

Lihapullia paistinkastikkeessa M,G
Paahdettua perunaa M,G,Veg
Kasvisruoka: Kasvispyöryköitä M,G,Veg

Juomana: vesi, rasvaton maito, sekamehu

Huom! Erikoisruokavaliosta tulee ilmoittaa etukäteen osoitteeseen: toimisto@kouluviestikarnevaali.fi

Ensiapu

Ensiapupiste on lähellä maalialuetta sisäkaarteen ulkopuolella. Se on merkitty asianmukaisin kyltein.

Löytötavarat

Löydetyt esineet toimitetaan stadionin Vierailijakeskukseen. Kahden viikon jälkeen arvokkaimmat tavarat toimitetaan Helsingin poliisilaitokselle löytötavarana.

Siisteys

Yleiset käyttäytymissäännöt edellyttävät, että roskia ei heitetä maahan pysäköinti-, kilpailu- ja verryttelyalueilla eikä pukuhuoneissa, vaan ne laitetaan niitä varten varattuihin astioihin. Jokainen ryhmä on vastuussa omista roskistaan.

2 KILPAILUOHJEET

Kilpailukanslia

Kilpailukanslia sijaitsee Pelaaja-aulassa juoksuratojen puoleisessa tilassa.

Kilpailukanslia sijaitsee Pelaaja-aulassa juoksuratojen puoleisessa tilassa. Sieltä on saatavilla ohjeistusta (mm. kilpailun aikataulu, eräjaot, ratajärjestykset, kilpailutulokset) sekä huoltajille että kilpailijoille. Eräjaot ja muu info löytyvät myös osoitteesta www.kouluviestikarnevaali.fi

Kilpailukanslia on avoinna tiistaina 14.5. klo 16 – 18 ja keskiviikkona 15.5. klo 7.30 - 17. Kilpailukanslian puhelinnumero on 050-5704310.

Kilpailukansliassa jaetaan kilpailumateriaali koulukohtaisesti kirjekuorissa koulujen yhteyshenkilöille kuittausta vastaan. Kirjekuori sisältää kilpailunumerot ja ennakkoon tilatut ruokaliput sekä muuta mahdollista aineistoa.

Osanoton varmistus

Viimeinen mahdollisuus muokata joukkueen jäseniä ilmoittautumisjärjestelmän sisällä on edeltävä ilta klo 20.00. Kilpailukansliassa ilmoitetaan VAIN MUUTOKSET juoksijoissa, ne tehdään kilpailukansliassa paperisella muutoslomakkeella.

Osanoton varmistusta ei tarvitse tehdä erikseen, mikäli joukkue on täydellinen ja tulossa mukaan Ilmoittautumisjärjestelmässä ilmoitetun mukaisesti. Mikäli joukkue ei ole tulossa, silloin ilmoittajan tulee ottaa joukkue pois ilmoittautumisjärjestelmästä viimeistään ennen kello kahdeksaa edellisenä iltana!

Kokoontumispaikka (Calling)

Joukkueiden kokoontuminen tapahtuu Stadionin sisäradalla (nk. A-suora, punainen pohjamatto) kilpailuohjeissa myöhemmin julkaistavan ja ilmoitustauluille kiinnitettävän aikataulun mukaisesti.

HUOM: Kokoontumispaikalla ilmoittautuminen on pakollinen kaikille joukkueille.

Siirtykää A-suoran alkupäähän 15 min ennen lajia.

HUOM: Katsokaa myös eräjaot!

A-katsomosta pääsee portaita pitkin alas suoraan kokoontumispaikan lähelle. Joukkueet kokoontuvat yhtenä ryhmänä, opettajan tai joukkueen kapteenin johdolla Pelaaja-aulan viereiseen päätyyn punaisella matolla, josta siirrytään vähitellen kokoontumispaikan taakse odottamaan vuoroa, ja siitä ohjattuna edelleen kokoontumisalueelle. Kokoontumisalueella joukkueiden keräilyä ”karsinoihin” johdetaan megafonin avulla.

Sukkulaviesteihin osallistuvat oppilaat tulevat opettajansa johdolla kokoontumispaikalle jonomuodossa, ensin 8 tyttöä ja seuraavana 8 poikaa, juoksun ankkuri (=poika) viimeisenä. Ankkuri ottaa paitakoreista sopivan kokoisen Kouluviestikarnevaali-paidan päälleen, ja laittaa numerolapun rintaan sen päälle. Huom. Kilpailunumerot ovat vain joukkueen kahdella ensimmäisellä ja kahdella viimeisellä juoksijalla, eli käytännössä siis tyttöjen jonon ensimmäisellä ja viimeisellä sekä poikajonon ensimmäisellä ja viimeisellä. Kokoontumispaikan kuuluttaja kutsuu joukkueet jonoon juostava erä kerrallaan. Kilpailijat asetetaan toimitsijoiden opastuksella joukkueittain juoksujärjestyksessä ratajärjestyksen mukaisille paikoille jonoon.

Ruotsalaisviestien ja 4x800 m viestien juoksijat kerätään juoksuosuuksien mukaisiin jonoihin. Kaikki laittavat numerolapun rintaan. Ankkurit ottavat Kouluviestikarnevaali-paidan ja laittavat numeron sen päälle.

Kokoontumispaikalla tarkistetaan, että kaikki joukkueeseen ilmoitetut ovat paikalla ja että kaikilla on oikeat kilpailunumerot kiinnitettynä kilpailupaidan etupuolelle ja ankkureilla on KVK-paidat, sekä annetaan lyhyt opastus kilpailusta. Kokoontumispaikalta urheilijat saatetaan johdetusti vaihtopaikoille aikataulun mukaisesti.

Jos joukkue ei ole saapunut ajoissa kokoontumispaikalle, myöhästynyttä joukkuetta ei jäädä odottamaan, vaan sen suoritus merkitään tuloksiin merkinnällä DNS = ei osallistunut.

Kisan jälkeen juoksijat ohjataan radalta pois maalin kohdalla olevista ovista ja edelleen A-katsomon portaiden kautta A-katsomoon.

HUOM: Ankkurien käyttämät paidat palautetaan heti suorituksen jälkeen maalialueella niille varattuihin laatikkoihin.

HUOM!! Joukkueen juoksijoita alkueristä loppukilpailuun voi vaihtaa vain sillä edellytyksellä, että kyseinen uusi juoksija ei ole kilpaillut alkuerissä koulun muissa joukkueissa. Sääntörikkomus johtaa joukkueen suorituksen hylkäämiseen.

LOPULLINEN AIKATAULU

09.45 Kerääntyminen takasuoralle avajaismarssia varten
09.55 Avajaismarssi
10.00 Kilpailujen avaus

Sukkulaviestit 16x80 metriä, alkuerät
10.30 1-4 luokat
11.10 5-6 luokat
11.30 Yläluokat

Sukkulaviestit, loppukilpailut (karsinta alkuerien perusteella)
12.00 1-4 luokat
12.15 5-6 luokat
12.30 Yläluokat ja toinen aste (samassa erässä)

Ruotsalaisviestit (100+200+300+400 metriä)
13.00 1-4 luokat
13.20 5-6 luokat
13.40 Yläkoulut
14.00 II aste

4x800 metriä
14.10 Yläluokat ja II aste

Palkintoseremoniat
12.45 sukkulaviestit
12.50 Parhaan Huutosakin palkitseminen
14.20 ruotsalaisviestit ja 4x800 metriä

Päivä päättyy n. klo 15

KILPAILUSÄÄNNÖT

Noudatettavat kilpailusäännöt

Lasten viestinjuoksusäännöt (KVK-kilpailuissa luokat 1-6)

Alakoulujen sarjoissa noudatetaan alla esitettyjä lasten yleisurheilun kilpailusääntöjä:

Sukkulaviestit

Sukkulaviestit juostaan kokoonpanolla 8 tyttöä ja 8 poikaa. Juostava matka on 80 metriä/kilpailija. Tytöt seisovat jonossa toisessa päässä, pojat toisessa. Tyttö aloittaa viestin, sitten vuorotellen eri päistä, ja viimeisenä eli ankkurina juoksee poika. Sukkulaviestissä nurmikolla juostaan avojaloin, sukkasillaan tai lenkkitossuilla. Piikkarien ja jalkapallokenkien käyttö on turvallisuussyistä kielletty. Vaihto tapahtuu käsikosketuksella oikealla kädellä vaihtokepin takana.

Sukkulaviesteissä juostaan tarvittaessa alkuerät, joista 10 parasta joukkuetta selviytyy myöhemmin juostavaan loppukilpailuun.

Radalla juostavat viestit

Viestikapulaa tulee kuljettaa kädessä. Se tulee antaa kädestä käteen seuraavalle viestinviejälle. Viestin vaihtaminen kapulaa heittämällä aiheuttaa suorituksen hylkäämisen. Pudonneen kapulan voi nostaa ja jatkaa sen jälkeen kilpailua. Lapsilla ei ole merkitystä sillä, kumpi juoksijoista nostaa pudonneen kapulan.

Ruotsalaisviestien ja 4x800 metrin viestien vaihtoalueiden rajat on merkitty juoksuradoille. Toimitsijat opastavat tarvittaessa oikean vaihtoalueen tunnistamisessa. Kapula tulee siirtää viestinviejältä toiselle vaihtoalueen sisäpuolella. Lasten kisoissa hylkäykset tuomitaan vain selvistä vaihtorikkeistä esimerkiksi silloin, kun väärästä vaihdosta voidaan olettaa joukkueen saaneen merkittävää hyötyä sijoitukseensa.

4 x 800 m viestien vaihtoalue on 20 metriä (esimerkiksi maalin kohdalla sisäradalle mitattuna kymmenen metriä ennen ja jälkeen maaliviivan), muissa 30 m. Lähtevän juoksijan on lähdettävä liikkeelle vaihtoalueen sisäpuolelta.

Törmäyksien välttämiseksi kilpailijoiden tulee pysyä omilla radoillaan, kunnes muut joukkueet ovat suorittaneet oman vaihtonsa ja ohittaneet vaihtoalueen. Pudonnutta kapulaa noudettaessa ei saa häiritä muita joukkueita.

Lähettäminen Ruotsalaisviesteissä tapahtuu pikamatkojen tapaan komennoilla paikoillenne –> valmiit –> laukaus. Sukkulaviesteissä ja 4x800 metrin viesteissä komennot ovat: paikoillenne -> laukaus.

Muut kilpailusäännöt

Yläkoulujen ja 2-asteen sarjoissa kilpaillaan yleisurheilun kansainvälisten kilpailusääntöjen mukaisesti.

Urheilija ei saa kilpailla kahdessa eri sarjassa samana kilpailupäivänä.

Kilpailussa on käytettävä järjestäjien toimittamia rintanumeroita. Numeroita ei saa taittaa. Sukkulaviestin ja pitkien viestien viimeisen osuuden juoksijalla tulee olla järjestäjien antama Kouluviestikarnevaali-paita, joka pitää palauttaa heti juoksun jälkeen niille varattuihin laatikkoihin.

Juoksupiikkareita saa käyttää vain ratajuoksuissa. Tällöin piikkien pituus saa olla enintään 7 mm.

Radalla juostavat viestit

Kaikki radalla suoritettavat viestit juostaan suoraan loppukilpailuina.

Ruotsalaisviesti (100+200+300+400 metriä) juostaan omia ratoja yhden kaarteen tasoituksella. Tämä tarkoittaa sitä, että 200 metrin osuuden juoksija voi siirtyä vaihtoalueen päätyttyä sisimmälle radalle muita juoksijoita häiritsemättä jo etusuoralla. Vaihtoalue on ensimmäisessä vaihdossa 30 ja muissa vaihdoissa 20 metriä.

4x800 metrin viestien lähtö tapahtuu pääsääntöisesti omilta radoilta. Tarvittaessa joillekin radoille voidaan asettaa kaksi joukkuetta. Jos yhdessä erässä on enemmän kuin 10 joukkuetta, lähtö tapahtuu kaariviivalta.

Vastalauseet

Joukkueen huoltaja voi tehdä urheilijan/joukkueen puolesta suullisen huomautuksen juoksun johtajalle tai kirjallisen vastalauseen kilpailukansliassa sieltä saatavalla lomakkeella.

Mahdolliset kilpailua ja sen tuloksia koskevat huomautukset tehdään suullisesti välittömästi juoksujen tai vaihtoalueen johtajalle tai, mikäli suullinen vastaus ei ole tyydyttävä, tuomarineuvostolle (jury) osoitetulla kirjallisella vastalauseella viimeistään 30 minuuttia tulosten virallisen julkistamisen jälkeen. Huomautuksessa ja vastalauseessa on esitettävä, mihin sääntötulkintaan erimielisyys perustuu.

Tuomarineuvostoon kuuluvat Jarmo Rasi (pj), Riitta Pääjärvi-Myllyaho ja Seppo Martiskainen.

Palkintojenjaot

Palkintoseremoniat suoritetaan ennalta ilmoitetun aikataulun mukaisesti.

Palkintojen jakoon osallistuvien juoksijoiden kokoontuminen tapahtuu lähellä 100 m:n lähtöpaikkaa, jossa paikka on merkitty kyltillä ”Palkintojenjaon Calling”.

Palkinnot jaetaan kunkin lajin kolmelle parhaalle joukkueelle ja sen juoksijoille. Palkintojen jakoon tulee kaikkien palkittavien joukkueiden ja juoksijoiden osallistua.

ERÄJAOT

		Alakoulut 1-4 lk

		16x80 m sukkulaviesti
		
		Erä 1
		14	Jupperin koulu - joukkue 1
		11	Hiidenkiven peruskoulu - joukkue 2
		36	Kaivokselan koulu - joukkue 1
		71	Jätkäsaaren peruskoulu - joukkue 4
		85	Leppäkorven koulu - joukkue 2
		93	Malmin peruskoulu - joukkue 1
		178	Taivallahden peruskoulu
		184	Töölön ala-asteen koulu - joukkue 2
		71	Kontulan ala-asteen koulu 
		30	Jätkäsaaren peruskoulu - joukkue 8
		
		Erä 2
		10	Hiidenkiven peruskoulu - joukkue 1
		24	Jätkäsaaren peruskoulu - joukkue 2
		103	Malminkartanon ala-aste - joukkue 1
		73	Koulumestarin koulu 
		147	Puistopolun peruskoulu - joukkue 3
		38	Kankarepuiston peruskoulu - joukkue 1
		183	Töölön ala-asteen koulu - joukkue 1
		28	Jätkäsaaren peruskoulu - joukkue 6
		94	Malmin peruskoulu - joukkue 2
		
		Erä 3
		104	Malminkartanon ala-aste - joukkue 2
		39	Kankarepuiston peruskoulu - joukkue 2
		1	Aarnivalkean koulu - joukkue 1
		149	Puistopolun peruskoulu - joukkue 5
		25	Jätkäsaaren peruskoulu - joukkue 3
		44	Keinutien ala-asteen koulu 
		191	Vesalan koulu 
		75	Kulosaaren ala-asteen koulu - joukkue 1
		113	Mellunmäen ala-asteen koulu - joukkue 1
		
		Erä 4
		27	Jätkäsaaren peruskoulu - joukkue 5
		114	Mellunmäen ala-asteen koulu - joukkue 2
		76	Kulosaaren ala-asteen koulu - joukkue 2
		80	Latokartanon peruskoulu - joukkue 1
		106	Malminkartanon ala-aste - joukkue 4
		145	Puistopolun peruskoulu - joukkue 1
		23	Jätkäsaaren peruskoulu - joukkue 1
		194	Ylästön koulu 
		29	Jätkäsaaren peruskoulu - joukkue 7
		46	Keski-Palokan koulu 
		
		Erä 5
		69	Kirstin koulu 
		2	Aarnivalkean koulu - joukkue 2
		163	Pukinmäenkaaren peruskoulu 
		84	Leppäkorven koulu - joukkue 1
		34	Kaisaniemen ala-aste
		40	Kankarepuiston peruskoulu - joukkue 3
		146	Puistopolun peruskoulu - joukkue 2
		81	Latokartanon peruskoulu - joukkue 2
		105	Malminkartanon ala-aste - joukkue 3
		148	Puistopolun peruskoulu - joukkue 4
		
		
		4x100-400 m
		
		Erä 1
		99	Malmin Peruskoulu - joukkue 5
		15	Jupperin koulu - joukkue 1
		53	Keski-Palokan koulu - joukkue 2
		72	Kontulan ala-asteen koulu 
		97	Malmin Peruskoulu - joukkue 3
		150	Puistopolun peruskoulu - joukkue 1
		165	Pukinmäenkaaren peruskoulu - joukkue 2
		
		Erä 2
		45	Keinutien ala-asteen koulu 
		164	Pukinmäenkaaren peruskoulu - joukkue 1
		17	Jupperin koulu - joukkue 3
		55	Keski-Palokan koulu - joukkue 4
		101	Malmin Peruskoulu - joukkue 7
		90	Lohtajan kirkonkylän koulu 
		96	Malmin Peruskoulu - joukkue 2
		153	Puistopolun peruskoulu - joukkue 4
		
		Erä 3
		100	Malmin Peruskoulu - joukkue 6
		152	Puistopolun peruskoulu - joukkue 3
		52	Keski-Palokan koulu - joukkue 1
		95	Malmin Peruskoulu - joukkue 1
		195	Ylästön koulu - joukkue 1
		121	Munkkivuoren ala-asteen koulu - joukkue 2
		18	Jupperin koulu - joukkue 4 
		
		Erä 4
		16 	Jupperin koulu - joukkue 2
		54	Keski-Palokan koulu - joukkue 3
		70	Kirstin koulu 
		151	Puistopolun peruskoulu - joukkue 2
		98	Malmin Peruskoulu - joukkue 4
		120	Munkkivuoren ala-asteen koulu - joukkue 1
		102	Malmin Peruskoulu - joukkue 8
		
		
		
		
		Alakoulut 5-6 lk
		
		16x80 m sukkulaviesti
		
		Erä 1
		54	Keski-Palokan koulu 
		19	Jupperin koulu 
		107	Malminkartanon ala-aste 
		196	Ymmerstan koulu 
		61	Kimpisen koulu 
		83	Lauttasaaren ala-asteen koulu - joukkue 2
		140	Porolahden peruskoulu 
		186	Töölön ala-asteen koulu - joukkue 2
		155	Puistopolun peruskoulu - joukkue 2
		174	Saunalahden koulu - joukkue 1
		
		Erä 2
		87	Leppävaaran koulu - joukkue 2
		4	Aarnivalkean koulu - joukkue 2
		13	Isolahden koulu - joukkue 1
		144	Puistolanraitin ala-asteen koulu 
		41	Kankarepuiston peruskoulu - joukkue 1
		74	Koulumestarin koulu 
		176	Suutarilan ala-asteen koulu 
		112	Martinlaakson koulu 
		157	Puistopolun peruskoulu - joukkue 4
		167	Pukinmäenkaaren peruskoulu - joukkue 2
		
		Erä 3
		6	Haagan peruskoulu 
		156	Puistopolun peruskoulu - joukkue 3
		179	Taivallahden peruskoulu - joukkue 1
		9	Helsingin Rudolf Steiner -koulu 
		37	Kaivokselan koulu 
		82	Lauttasaaren ala-asteen koulu - joukkue 1
		115	Merilahden peruskoulu - joukkue 1
		166	Pukinmäenkaaren peruskoulu - joukkue 1
		175	Saunalahden koulu - joukkue 2
		
		Erä 4
		119	Mikkolan koulu 
		3	Aarnivalkean koulu - joukkue 1
		35	Kaisaniemen ala-aste 
		42	Kankarepuiston peruskoulu - joukkue 2
		86	Leppävaaran koulu - joukkue 1
		116	Merilahden peruskoulu - joukkue 2
		154	Puistopolun peruskoulu - joukkue 1
		180	Taivallahden peruskoulu - joukkue 2
		185	Töölön ala-asteen koulu - joukkue 1
		
		
		4x100-400 m 
		
		Erä 1
		54	Keski-Palokan koulu - joukkue 3
		181	Taivallahden peruskoulu - joukkue 1
		22	Jupperin koulu - joukkue 3
		6	Haagan peruskoulu 
		66	Kimpisen koulu 
		141	Porolahden peruskoulu - joukkue 1
		171	Pukinmäenkaaren peruskoulu - joukkue 4
		
		Erä 2
		12	Isolahden koulu 
		55	Keski-Palokan koulu - joukkue 4
		91	Lohtajan kirkonkylän koulu 
		142	Porolahden peruskoulu - joukkue 2
		158	Puistopolun peruskoulu - joukkue 1
		169	Pukinmäenkaaren peruskoulu - joukkue 2
		182	Taivallahden peruskoulu - joukkue 2
		
		Erä 3
		20	Jupperin koulu - joukkue 1
		53	Keski-Palokan koulu - joukkue 2
		115	Merilahden peruskoulu - joukkue 1
		143	Porolahden peruskoulu - joukkue 3
		197	Ymmerstan koulu 
		168	Pukinmäenkaaren peruskoulu - joukkue 1
		159	Puistopolun peruskoulu - joukkue 2
		
		Erä 4
		21	Jupperin koulu - joukkue 2 
		122	Munkkivuoren ala-asteen koulu 
		160	Puistopolun peruskoulu - joukkue 3
		116	Merilahden peruskoulu - joukkue 2
		52	Keski-Palokan koulu - joukkue 1
		170	Pukinmäenkaaren peruskoulu - joukkue 3
		177	Suutarilan ala-asteen koulu 
		
		
		
		
		Yläkoulut
		
		16x80 m sukkulaviesti
		
		Erä 1
		7	Haagan peruskoulu 
		43	Kankarepuiston peruskoulu 
		56	Kilpisen yhtenäiskoulu 
		61	Kilterin koulu - joukkue 2
		77	Laajasalon peruskoulu 
		108	Mansikkalan koulu 
		128	Pakilan yläasteenkoulu - joukkue 1
		133	Pohjois-Haagan yhteiskoulu 
		187	Urheilupuiston koulu 
		
		Erä 2
		60	Kilterin koulu - joukkue 1
		67	Kimpisen koulu 
		129	Pakilan yläasteenkoulu - joukkue 2
		151	Puistopolun peruskoulu 
		172	Pukinmäenkaaren peruskoulu 
		88	Leppävaaran koulu 
		127	Olarin koulu 
		190	Vartiokylän yläaste
		
		
		4x100-400 m 
		
		Erä 1
		8	Haagan peruskoulu 
		33	Jätkäsaaren peruskoulu - joukkue 3
		62	Kilterin koulu - joukkue 1
		68	Kimpisen koulu 
		188	Urheilupuiston koulu - joukkue 1
		92	Lohtajan kirkonkylän koulu 
		134	Pohjois-Haagan Yhteiskoulu 
		193	Vesalan peruskoulu – joukkue 2
		
		Erä 2
		57	Kilpisen yhtenäiskoulu - joukkue 1
		63	Kilterin koulu - joukkue 2
		78	Laajasalon peruskoulu 
		130	Pakilan yläasteenkoulu - joukkue 1
		31	Jätkäsaaren peruskoulu - joukkue 1
		172	Puistopolun peruskoulu 
		189	Urheilupuiston koulu - joukkue 2
		
		Erä 3
		32	Jätkäsaaren peruskoulu - joukkue 2
		58	Kilpisen yhtenäiskoulu - joukkue 2
		192	Vesalan peruskoulu – joukkue 1
		64	Kilterin koulu - joukkue 3
		89	Leppävaaran koulu 
		131	Pakilan yläasteenkoulu - joukkue 2
		173	Pukinmäenkaaren peruskoulu 
		
		
		4x800 m
		
		59	Kilpisen yhtenäiskoulu 
		79	Laajasalon peruskoulu 
		109	Mansikkalan koulu 
		132	Pakilan yläasteenkoulu 
		135	Pohjois-Haagan Yhteiskoulu 
		
		
		
		Toinen aste
		
		16x80 m sukkulaviesti
		
		136	Pohjois-Haagan Yhteiskoulu 
		
		
		4x100-400 m 
		
		110	Mansikkalan koulu - joukkue 1
		138	Pohjois-Haagan yhteiskoulu - joukkue 2
		123	Mäkelänrinteen lukio - joukkue 1
		137	Pohjois-Haagan yhteiskoulu - joukkue 1
		111	Mansikkalan koulu - joukkue 2
		124	Mäkelänrinteen lukio - joukkue 2
		
		
		4x800 m 
		
		125	Mäkelänrinteen lukio - joukkue 1 
		139	Pohjois-Haagan yhteiskoulu 
		126	Mäkelänrinteen lukio - joukkue 2
		

Yhteystiedot

Suomenkielisen Kouluviestikarnevaalin Tukisäätiö

Puheenjohtaja
Jarmo Rasi
044-733 4758
Toiminnanjohtaja
Riitta Pääjärvi-Myllyaho
040-522 7971